Het menu wordt door de chef samengesteld met oog voor kwaliteit en smaak, deze volgen het ritme van de seizoen.
LUNCH
DINER
COQUILLE komkommer limefingers
*WITTE ASPERGES gerookte dooier rabarber
ZEEBAARS oesterblad snijboon
**OSSENSTAART daslook morielje
TEXELS LAM taggiasche olijf pistache
AARDBEI GARIGUETTE shiso amandelmelk
AMBACHT 4 - WIJN - BIER - JUICE € 79 € 35 € 30 € 30
AMBACHT 5* - WIJN - BIER - JUICE € 95 € 45 € 40 € 35
AMBACHT 6** - WIJN - BIER - JUICE € 105 € 50 € 45 € 40
KAASSELECTIE extra € 18
KAASSELECTIE ipv dessert € 14
WITTE ASPERGES gerookte dooier rabarber
CHEFS FAVORITE
** LANGOUSTINE gepofte knolselder hazelnoot € 22
*OSSENSTAART daslook morielje
U kan de Chef`s favorite als extra gang nemen bij het 5 of 6 gangen menu.